Nyílt napok

terveztük meg idei második gazdaságbemutató nyílt napunkat, melyre szeretettel meghívunk minden kedves ismerősünket, barátunkat!

Tulajdonképpen egy délutáni 3-4 órás programról van szó azok számára, akik érdeklődnek vegyszermentes gazdaságunk, vidéki életünk, Kisberényi Közösségünk iránt! A találkozó itthon, Kisberényben délután 4 órakor a pajtánál lesz kóstolóval, kis étellel (zsíros kenyér, saláta…) egy kb. félórás bemutatóval a gazdálkodásunkról és a közösségünkről, aztán kisebb-nagyobb csoportokban túra szerűen együtt elsétálunk és megnézzük a vegyszermentes kertünket, utána pedig az állattartást, a szabadon tartott mangalica-durok disznókkal, tehenekkel, tyúkokkal végül újra visszasétálunk a pajtához. A pajtában a vége felé pedig lesz egy kis vásár jellege is szokás szerint, szépen kipakolom a termékeinket, melyből kinek kedve van, lehet vásárolni. ( ez az én reszortom 🙂

Szóval egy kellemes családias délutánról van szó, ahol közelebbről meg lehet ismerni bennünket termelőket, ahol látni lehet, hogyan tudunk együttműködni és h a munkában hol tartunk éppen!

Tehát az érdeklődőket szeretettel várjuk július 14-én, pénteken 16 órai kezdéssel itt Kisberényben a Pajtánál, a Petőfi Sándor utca 7-ben!

Aki eljön, jelezze, hogy lássuk körülbelül mennyi résztvevőre számítsunk!

Email: info@kisberenyikozosseg.hu.

Nyílt nap jelentkezési űrlap