Értékesítés

Gazdaságunk alap szemlélete értéket teremteni, értéket termelni a természettel együttműködve, vegyszerek nélkül. Az előállított termékeink természetesen magukért beszélnek megjelenésben, tartalomban és ízben, evvel együtt nagyon fontos szerepe van az értékesítésnek is.

Gazdaságunk fejlődése értékesítőnknek folyamatos kihívást jelent. A mennyiségek évről-évre növekednek, viszont a teljes körű megjelenéshez nagyobb választékra van szükség, melyet gazdaságunk önmagában nem képes előállítani, mivel vegyszereket nem használunk. Nincs értelme az összes fajta zöldséget megtermelni egy bizonyos kertben. Ezért ahhoz, hogy az igényeket minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni értékesítőnk több termelővel is felvette a kapcsolatot. Itt csakis olyan gazdákról van szó, akik Bio módszerrel, vagy teljesen vegyszermentesen termelnek, mint mi magunk, így összeilleszthetőek a termékeink. A már meglévő kapcsolataink jól működnek, kölcsönösek és megjelent bennük a bizalom.

Gazdaságunk értékesítője az alábbi két dolgot egyszerre szeretné megvalósítani: Beszerzéskor méltányos áron vásárolni meg a termelők magas minőségű termékeit, és azokat elérhető áron közvetíteni a vásárlók felé. Tehát nem a meggazdagodás a cél, hanem támogatni a termelőket, akik az értéket előállítják és lehetőséget adni minél több embernek, hogy hozzájuthassanak egészséges, jó minőségű élelmiszerekhez.

Értékesítési tervek 2017-ben:

–  Az értékesítés formája elsősorban piaci értékesítés, termékeink a következő piacokon érhetők el, márciustól decemberig:

  • Fonyód – piac-tér, szerda, szombat 6-12 óráig
  • Káptalantóti – Liliomkerti piac, vasárnap 7-13 óráig

–  Folyamatban van a Budapesti és Kaposvári kiszállítási rendszer elindítása, a termékeink heti egyszeri házhozszállításával.

–  Ez évben nagy figyelmet fordítunk a helyi kereskedelem beindítására is a vásárlók itt, Kisberényben történő kiszolgálására. Így lehetőséget biztosítunk a piaci nyitvatartásokon kívüli vásárlásokra, másrészt gyönyörű gazdaságunk megtekintésére is.

–  Terveink között szerepel bővíteni a kapcsolatrendszerünket termelői és vásárlói oldalról egyaránt! Folyamatosan keressük a hasonló szemléletű gazdaságokat és családokat a jövőbeni együttműködés lehetőségeként!

Bármilyen kérdést, észrevételt, hozzászólást szívesen fogadunk az ertekesites@kisberenyikozosseg.hu email címen.

Kisberényi Termék értékesítőnk: Dúl Tamás  mobil: 30/989-3715 külső