Gyógynövény készítmények

Kedves Érdeklődő!

Kistermelői tevékenységemből adódik, hogy nem a mennyiségi termelés a célom, hanem a minőségi termék előállítása. Természetet és természetességet szerető szemléletemből fakadóan a termékek készítésénél a gondosság és figyelem jelenik meg, minél tisztább és egészségesebb termékek előállítására törekszem.

Nagyra értékelem a természet adta kincseket. Saját kertemben termesztett és erdőn-mezőn gyűjtött gyógynövényekből, gyümölcsökből, virágokból, fűszernövényekből készítek szörpöt, szirupot, teasűrítményt, szárítmányt, kivonatokat. A növényeket termő területeken színes és működő élővilág van jelen, a kertekben vegyszermentes gazdálkodás folyik.

Környezetemben azt tapasztalom, hogy egyre kevesebb idő jut a mindennapokban a kiegyensúlyozott és természetes életmódra, étkezésre. Így a gyógynövények és más egészségre jó hatású növények minél szélesebb körű felhasználására törekszem a mindennapokban. Egy gyógytea alapkészítmény esetében például nem szükséges az esetenként 5-7 összetevőt gyűjteni, vásárolni, áztatni, forrázni, főzni, naponta többször, hanem az alap sűrítményt vízzel összekeverve gyorsan elkészíthető és hatékony, ízletes italhoz juthatunk.

Terveim szerint a jövőben több felhasználási célt kielégítve szeretnék bővebb termékkört kialakítani.

A vásárlói igények és visszajelzések alapján a termékek fejlesztése folyamatos, az újabb ismeretek és tapasztalatok szintén megjelennek az előállítás során.

 

Jó egészséget és a termékek fogyasztásához minél nagyobb elégedettséget kívánok Önöknek!

Havrilóné Horváth Judit

kistermelő, természetgyógyász-fitoterapeuta