Sörkollektoros aszalóépítő tábor

4 felnőtt részére barkácsjellegű tábort hirdetünk, amelyben elkészítünk egy sörkollektoros aszalót. A táborban 2 aszaló készül el, ezért úgy jelentkezzetek, hogy 2 résztvevő hazavihet 1-1 aszalót, a másik 2 fő mint segítség, barkácsolásban szerez tapasztalatot.
Minden munkafolyamatot a résztvevők saját kezűleg végeznek el, így lehetőségük van meglátni, hogy házi körülmények között is el lehet készíteni egy ilyen nagyobb szabású berendezést.
Egyesületünk egyik fő célkitűzése a hagyományos életmód terjesztése: az aszalás régi időktől fogva a tartósítás egyik alapvető módszere- ezzel a szerkezettel modern technikával a hagyományos eredményt érhetjük el.
Ez egy nagyobb teljesítményű aszaló, ami azt jelenti, hogy 4 db 0,5 m2-es cserényt (tálcát) lehet elhelyezni benne, 2 m2-es napkollektor (abszolver) tartozik hozzá.
A tábor részvételi díja 28 ezer Ft (étkezéssel, szállással) + aki az aszalót haza szeretné vinni, annak pluszban kb. 45-55 ezer Ft, pontosítom az aktuális árak szerint a tábor előtt 1 héttel.

Jelentkezés e-mailben a kisberhir@gmail.com címen, érdeklődni Kolep Istvánnál a 06206110072 számon.