2018-as nyári gyerektáborok

Táboraink célja, hogy a manapság virtuális világba kényszerített gyerekeknek megmutassuk, ami a képernyőn túl van, a természetes életet. Segítsünk nekik felfedezni a kézzel való munkálkodás, alkotás örömét, hogy a valós tevékenységek által rájöjjenek, mire képesek, önállóbbakká váljanak, jobban megismerjék magukat, személyiségüket, hogy tehetségeiket kibontakoztathassák…
Szeretettel várunk minden 8-15 éves gyereket Kisberénybe, az alábbi, ottalvós táborainkba, háziállatokkal, gazdálkodással ismerkedni, lovagolni, faragni, íjászkodni, erdőt-mezőt járni, strandolni, játszani… és új barátokat szerezni!

  • júl. 2-6. (megtelt) és aug. 13-17. Túlélő-kalandtábor: a gyerekek olyan fogásokat sajátítanak el, amelyekkel a természet adta körülmények között, egyszerű eszközökkel boldogulni tudnak a vadonban. A hét második felében a tanultakat a valóságban is kipróbálhatják mert kiköltözünk 2 napra az erdőbe. A tanulás mellett kikapcsolódásként íjászkodunk, lovagolunk, strandolunk a Balatonnál. A tábort 10-15 éveseknek ajánljuk. A tábor díja: 30 ezer Ft teljes ellátással, pajtaszállással egy éjszaka kint alvással.
  • júl. 16-20. Nomád tábor: a nomádokról a jurta körül tevékenykedő emberek és a szerte legelésző állatok jutnak eszünkbe, de a nomád élet lényege az önellátás volt: az, hogy mindenhez értettek, ami az életük fenntartásához kellett. Ezen változatos, sokszínű munkálkodás és gazdálkodás mentén vezetjük táborunkat: lovagolunk, állattartással, gyógynövényekkel és rovással ismerkedünk, íjászkodunk, megtanuljuk a nomád tűzgyújtást, egyszerű ételkészítést, gyertyaöntést… 8-14 éveseknek ajánljuk. A tábor díja: 35 ezer Ft teljes ellátással, pajtaszállással.

Érdeklődni a további részletekről Kolep Istvánnál lehet a 06 20 611 0072 számon, vagy a jelentkezéseteket kisberhir@gmail.com címen tudjátok leadni.